Kusinhäng på berget

Idag har vi hunnit med en hel del. Jag och Mio skulle egentligen gått på sista babysimmet men det blev flyttat till nästa vecka pga krångel med bassängen. Det resulterade i en hel förmiddag ihop så Dennis började morgonen med lite utearbete med stödmuren. När han kom hem packade vi i ungarna i var sin vagn och tog en promenad till Ica och handlade lite. Selma är så redig i affären och tycker att det är så roligt att köra en liten vagn. 

När Dennis hade åkt till jobbet mötte vi upp kusinerna Saga och Loke på berget. Det blev lek och fika i ett par timmar innan vi åkte hemåt och väntade in det utlovade åskvädret. 








Det har verkligen varit jättevarmt idag men de kommande dagarna ska det bli lite svalare innan det fina vädret kommer tillbaka igen. 

De senaste dagarna har Selma inte sovit på dagarna och det har gått riktigt bra. Hon blir lite trött på eftermiddagarna så det går inte att lämna henne i soffan för då somnar hon men om vi är igång, helst ute, så går det bra. Nu brukar hon somna vid 19 och då blir det lite tid över för oss på kvällarna. Idag somnade båda barnen vid 19.30, lyx!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0