Helg i Göteborg

I helgen har vi varit i Göteborg och firat Dennis systerson Anton som tog studenten i fredags. Det var första gången som vi åkte en längre sväng med barnen och dessutom sov borta i två nätter. Det har gått så bra och barnen har varit så rediga. Båda två har sovit hela nätterna trots att vi sovit allihopa i samma rum och det har varit varmt! 

Vi åkte ner i fredags morse vid 9. Utspringet var klockan 12 så vi hade gott om tid med fix och trix och matande av ungar och blöjbyte innan det var dags. Jag trodde att Mio var den som skulle sova hela vägen ner men han sov nog första halvtimmen och var vaken resterade tid. Selma däremot somnade när Mio vaknade och sov hela vägen ner. Mio kunde jag hålla nöjd när jag satt fastklämd mellan båda bilbarnstolarna. Fy vad mycket grejer man har med sig med två blöjbarn som äter olika saker. Skålar, nappflaskor, haklappar, grötpulver, välling, smoothie, kläder för olika väder, skor, vagnar, filtar, sängkläder mm mm, sen måste man ju tänka till hur man packar bilen så man får ut det man behöver lätt. Tycker allt att vi har skött oss bra! 

Anton var glad och trots värmerekord i landet just denna dag, självklart i Göteborg, så var det roligt att vara med.




Efter utspringet åkte vi hen till Dennis syster och firade och åt supergod mat som faster Johanna hade slängt ihop. 


På lördagen åkte vi in till Göteborg för att äntligen få träffa lilla Julia! Som vi har längtat! Det var så roligt att äntligen få träffa denna söta flicka och hennes fantastiska föräldrar! 💕







Vi gick en sväng till Skottskogen där Selma fick springa av sig och leka. 


Sen gick vi tillbaka till Emelie och Pontus och fikade och hängde i deras innergård som hade lekplats till Selma. De små söta låg på en filt och lärde känna varandra. 









På söndagen hängde vi hos Dennis syster där vi badade och hade det gott i solen! Vi tajmade in att åka när barnen skulle sova så efter 15-20 minuter sov båda för natten så det var bara att lägga in dom i sängarna när vi kom hem. Det ska bli skönt med en ledig dag till imorgon för man är inte precis utvilad efter några lediga dagar på vift. 😊






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0