Grattis huset 1 år!

Den 24 april var det ett år sedan vi fick nycklarna till huset. Tänk att vi redan har bott här ett helt år. Det har gått så fort men vi har ju hunnit med en hel del. Vi har målat hela huset, gift oss, fått ett barn, inrett garaget som äntligen snart är klart, byggt altan som snart har ett staket. Man kan ju lugnt säga att allt husarbete fick läggas åt sidan när Mio kom men nu när våren är här, nja inte vädermässigt, så har vi börjat lite smått här och där. 




Klinkers i garaget är lagt så nu ska det upp massa hyllor till förvaring. Nästa projekt blir att spika klart altanstaketet och därefter ska det byggas en stödmur. Sen finns det massor av småfix som ska göras. Vi har fortfarande inte fått upp någon fasadsiffra på huset, elektrikern ska komma och sätta upp ytterbelysning mm, vi måste köpa möbler till altanen så vi kan njuta av vår fina jordhög på baksidan också ska barnen sysselsättas och huset underhållas invändigt... Man kan lugnt säga att dagarna går i ett och när båda barnen äntligen somnat vid 21-22 så finns det inte så mycket ork kvar. 

Jag kan inte annat än att känna mig stressad över allt som ska göras och det är så otroligt skönt när man kan stryka saker från "att-göra-listan". 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0