Julen

Jaha då var julen över för i år. Måste säga att det har varit en mycket mysig och lugn jul och höjdpunkten har helt klart varit att träffa familjerna och att se Selma öppna alla sina paket. När hon vaknade på morgonen hade vi paketöppning och hon tycker att det är så roligt att öppna. Hon kroknade dock innan alla paket var öppnade så vi fick ta en liten paus!


 Vid lunch åkte vi till mormor och morfar där vi åt julmat, öppnade paket och kollade på Kalle Anka...eller en del av oss...hälften somnade... 😴

















På eftermiddagen åkte vi tillbaka hem till oss och inväntade Dennis familj. Vi hade lite knytkalas och åt dagens andra julbord. Sedan blev det en tredje omgång med paketöppnande så nu hoppas jag att Selma är mättad på paket för nu är det ju nästan ett år till nästa pakettillfälle. 




 

Mio Ebbe Nils

Nu har vi äntligen bestämt Mios alla namn och det blir Mio Ebbe Nils Ericsson Blomgren! På fredag blir Mio tre månader och han växer så fort att det nästan syns från dag till dag! Om det inte vore för att han blir gladare och "lättare" ju större han blir så hade jag gärna haft honom liten ett tag till. Däremot ser jag fram emot när han kan börja hålla i leksaker själv så han kan sysselsätta sig lite. Nu vill han helst stå upp eller åka runt i famnen och kika, precis som Selma i den åldern. Hon kunde dock ligga långa stunder i babygymmet och prata med figurerna men det är inget för Mio, han tröttnar väldigt snabbt och vill komma upp. 



Selmas presenter

Vilken tur att det snart är jul så Selma kan få lite nya presenter...för hon fick inte tillräckligt på sin födelsedag... 😳😉

Jag tycker nog att Duplot är minst lika roligt som Selma, det måste vara den bästa barnleksaken någonsin!







Nu har dockorna så de klarar sig ett tag!




Jackan hon fick var så otroligt söt!

 
 
Selma och föräldrarna tackar för alla fina kläder och leksaker! 
RSS 2.0