Grattis till mig

Hipp hipp hurra till mig på 32-årsdagen! (Fast det egentligen blivit ny dag) Det är konstigt det här med ålder...32 liksom...känner mig mer som 23! Dagen har varit väldigt lugn. Dennis åkte till Uddevalla på kurs imorses och kommer inte hem förrän imorgon så jag och Selma har haft en riktig slappardag. Pappa och Patrik kom förbi på morgonen med lite fika, tack för det! Det enda vettiga vi har gjort idag är att gå till Ica och hämta ut ett paket som jag beställt och sen åkte vi till Garderobsspecialisten för att spana in lite skjutgarderober till huset. På kvällen kom mamma, pappa och svärmor Siv hit så vi åt lite. När de hade åkt hem tog jag tag i stryktvätten. 
 
Paketet vi hämtade ut innehöll schampo, balsam och hårolja från LCC. Jag har ju torrschampot och mascaran sedan tidigare och jag tycker att båda produkterna är toppen. Torrschampot luktar så gott och mascaran sitter verkligen hela dagen, som utlovat. Nu får vi se om de nya hårprodukterna är lika bra.

 
Ullaredstrippen förra helgen gick bra för er som undrar. Kom hem med ENBART bra saker. Jag kan jag! Det blev lite kläder till mig, lite smått och gott till huset och lite roligt till Selma. Det mesta ska hon få när hon fyller år om drygt en månad. 

Hon gillar pusselmattan hon fick.

I måndags lämnade vi äntligen in bygglovet så nu får vi se vad Falköpings kommun tycker om vårt hus. Fy vad många timmar vi har suttit och flyttat väggar fram och tillbaka för att fördela kvadratmeterna på rätt sätt. Slutresultatet är vi väldigt nöjda med så vi får hoppas att det känns lika bra i verkligheten som på pappret! 

Inte bästa bilden men det kanske går att se lite.

Ja det var en liten kort resume på vad som har hänt sen sist. Nu är det bäst att jag går och lägger mig så jag har gott om energi imorgon när det är fredag...igen!

Julmarknad

Idag har jag och Selma varit på Falbygdens Ost med farmor. Vi fikade och kikade in på julmarknaden. Jag fick bara med mig ett par ostar hem som jag tänkte att vi skulle lyxa till det med lite imorgon och fira att bygglovet är klart för att skickas in. Äntligen!!!



Pippilotta! ❤️(Ett av många smeknamn)

Självklart fanns det massa fina julsaker att köpa men eftersom jag har ett besök på min absoluta favoritaffär inplanerat på söndag (Gekås!!) så avvaktar jag lite. 😊





Härliga fredag

Då var det redan fredag igen, gudarns vad fort det går! Igår var jag och passade Loke en stund medan Saga och Malin var på simskola. Även mamma kom förbi en sväng och stöttade lite. Barnen skötte dig fint och kom ganska bra överrens om leksakerna. 😊 


Kanske är dags att gå upp en byxstorlek...? 😳

På kvällen gick jag, Dennis och Selma en sväng upp till stan som hade kvällsöppet. Vi shoppade ingenting utan gick upp och hälsade på faster Johanna som bjöd på kokostoppar...någonting som föll Selma i smaken. Vi brukar inte låta henne äta så mycket sött, hon lär ju lära sig att äta sånt ändå, men lite gott kan hon ju få. 


Nu sitter jag i soffan och njuter av tystnaden...Selma har lyckats natta pappan i huset igen... 😊


Lugna dagar

Den här veckan har vi inte lämnat lägenheten mycket. Vi var på babysimmet i måndags och en sväng hos mamma och pappa igår eftersom jag och pappa skulle jobba lite. Det har varit ganska skönt att bara lata oss. Dels på grund av förkylningen men även på grund av vädret.





Igår var det tvättdag och Selma hjälpte till så gott hon kunde...jag hängde upp och hon drog ner tvätten... 😊 


För att underlätta i tvättstugan tar jag med bumbostolen ner som hon kan sitta i medans jag byter tvätt. Jag vill inte ha henne krypandes omkring på golvet i tvättstugan.



I måndags åkte jag även ut en sväng till JB-villan för att göra lite ändringar på vår planlösning. Nu är vi i princip färdiga så på måndag ska vi ha ett sista möte innan ritningarna skickas till kommunen för bygglov. Spännande!! 








Första förkylningen

Då har det hänt... Selma har fått sin första förkylning. Det började rinna lite från ena näsborren igår morse och på eftermiddagen kräktes hon. 😳 Tror att det hänger ihop med förkylningen och kanske att hon fick lite feber. Vi tog inte tempen men hon var varm och glansig i ögonen och lite dämpad. 

I natt har hon sovit väldigt oroligt och vid 2 så vaknade hon och kräktes igen. Tror att det också berodde på slem och att vi hade gett henne lite saltlösning för att lätta lite i näsan. Vi gav henne lite alvedon så efter det så sov hon till klockan 9. Även idag har hon inte varit sig lik utan lite gnällig/mammig och trött. Vi får hoppas att natten blir bättre och  att hon är piggare imorgon.

När man är liten och sjuk får man göra lite som man vill...


Konfetti av toapapper.

Hur är det ens möjligt att stöka ner så mycket! 







 


Bytesmarknad nr 2

Idag var höstens andra bytesmarknad så jag, Patrik och Malin åkte upp för att göra lite fynd. Det är sanslöst hur mycket folk det är. Mössebergsskolans matsal är ju dessutom mycket mindre än Medis så det känns kanske som om det är mycket mer folk. 

Vi åkte upp så vi var där vid 11 när det öppnade och då var det jättelång kö. Efter ca 30 minuter kände vi oss färdiga så vi ställde oss i kö för att komma ut och det tog ca 1 timme. Det här fick jag med mig hem för 160 kr! 







Nu får jag vänta ett helt halvår till nästa bytesmarknad...😢 Tur att jag ska till Ullared snart! 

RSS 2.0