Midsommar

Jaha då var den här midsommaren över. Mios allra första och Selmas tredje! Firandet började med lunch hemma hos mina föräldrar där även Patrik, Malin, Saga och Loke var med. Jag var så dålig på att ta kort men några bilder fick jag med. 




Sen tog vi bilarna ut till Gudhems klosterruin där pappa väntade med traktorekipaget. Därifrån åkte vi på småvägarna till Forentorp för lite traditionellt midsommarfirande i den 30 gradiga värmen!


















Selma höll igång från början till slut och Mio sov nästan ingenting på hela dagen han heller. Han har varit lite krasslig med feber, snuva och hosta så han har haft lite svårt att komma till ro. Typiskt med tanke på att vi hade kommit igång så bra med maten men nu har matlusten försvunnit lite. 

På kvällen grillade vi hos mamma och pappa innan vi åkte hem vid 21 med, vad vi trodde, supertrötta små barn. De höll dock igång ett tag till så kl 23.45 fick vi äntligen gå och lägga oss!

Lördagen bjöd på riktigt varmt väder också. 30 grader och strålande sol. Då är det skönt att ha en altan där ongarna kan svalka sig lite. 


Selma och Dennis började dagen med ett besök på lekplatsen. Selma tog med sig en ryggsäck med lite fika. 😊





Sen gick jag och Selma upp till Ica för att handla lite med en enkrona hon hade hittat på lekplatsen. Hon fick med sig väska och plånbok som hon fick i present av mormor och morfar på midsommar. 




Borås djurpark

I söndags packade vi in oss i bilen och åkte till Borås djurpark. Hela dagen var så lyckad och Selma verkligen stortrivdes bland alla djur, lekplatser, barn och glassar. 😊

Faster Malin och kusin Alma kom från Göteborg och mötte upp oss. Två av Selmas favoriter! De mest populära ställena var helt klart aphuset, barnens djurpark där man kunde klappa getter och grisar, sightseeing tåget och lekplatserna. 

Vi var framme vid 10.30 och var nog nästan sist ut från djurparken så vi rullade hemåt vid 17.30 och då somnade Selma i bilen och vaknade inte förrän 5.30 dagen efter. 👍🏻






































Det blir definitivt fler resor till Borås i sommar för nu har vi köpt säsongskort! 👏🏻

Helg i Göteborg

I helgen har vi varit i Göteborg och firat Dennis systerson Anton som tog studenten i fredags. Det var första gången som vi åkte en längre sväng med barnen och dessutom sov borta i två nätter. Det har gått så bra och barnen har varit så rediga. Båda två har sovit hela nätterna trots att vi sovit allihopa i samma rum och det har varit varmt! 

Vi åkte ner i fredags morse vid 9. Utspringet var klockan 12 så vi hade gott om tid med fix och trix och matande av ungar och blöjbyte innan det var dags. Jag trodde att Mio var den som skulle sova hela vägen ner men han sov nog första halvtimmen och var vaken resterade tid. Selma däremot somnade när Mio vaknade och sov hela vägen ner. Mio kunde jag hålla nöjd när jag satt fastklämd mellan båda bilbarnstolarna. Fy vad mycket grejer man har med sig med två blöjbarn som äter olika saker. Skålar, nappflaskor, haklappar, grötpulver, välling, smoothie, kläder för olika väder, skor, vagnar, filtar, sängkläder mm mm, sen måste man ju tänka till hur man packar bilen så man får ut det man behöver lätt. Tycker allt att vi har skött oss bra! 

Anton var glad och trots värmerekord i landet just denna dag, självklart i Göteborg, så var det roligt att vara med.




Efter utspringet åkte vi hen till Dennis syster och firade och åt supergod mat som faster Johanna hade slängt ihop. 


På lördagen åkte vi in till Göteborg för att äntligen få träffa lilla Julia! Som vi har längtat! Det var så roligt att äntligen få träffa denna söta flicka och hennes fantastiska föräldrar! 💕







Vi gick en sväng till Skottskogen där Selma fick springa av sig och leka. 


Sen gick vi tillbaka till Emelie och Pontus och fikade och hängde i deras innergård som hade lekplats till Selma. De små söta låg på en filt och lärde känna varandra. 









På söndagen hängde vi hos Dennis syster där vi badade och hade det gott i solen! Vi tajmade in att åka när barnen skulle sova så efter 15-20 minuter sov båda för natten så det var bara att lägga in dom i sängarna när vi kom hem. Det ska bli skönt med en ledig dag till imorgon för man är inte precis utvilad efter några lediga dagar på vift. 😊




RSS 2.0