Dags att ändra rutinerna?

Nu känns det som att det är dags att ändra på Selmas sovrutiner och helt ta bort hennes tupplur på dagen. Jobbar skjutit på den mer och mer så den senaste tiden har hon somnat alldeles för sent på dagen vilket leder till att hon inte somnar för kvällen förrän 22. Det känns inte som om det spelar någon roll hur länge hon sover heller för hon håller ändå igång alldeles för sent på kvällen. Häromdagen somnade hon faktiskt redan vid 11 på förmiddagen men somnade ändå inte förrän 22 på kvällen. 

De senaste två dagarna har hon inte sovit alls på dagen och igår somnade hon i soffan vid 18 men det var ku alldeles för tidigt så Dennis väckte henne snabbt och höll henne vaken så hon somnade för kvällen vid 19.30. Idag har hon inte heller sovit på dagen och somnade inte ens i bilen när vi åkte och hälsade på hos faster Johanna på eftermiddagen. Trots att hon inte hade vilat på hela dagen så somnade hon inte förrän 20.30! Hur mycket energi kan en 2,5-åring ha?!? Det kanske beror på att det är så ljust på kvällarna men innan har hon alltid slocknat vid 18-19 om hon inte har vilat på dagen. 

Kan nog bara konstatera att fröken allt får hålla sig vaken på dagarna annars kommer jag somna före henne på kvällarna. 😴








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0